U bent succesvol ingelogd.

Klachtenregeling

Het kan voorkomen dat u niet tevreden bent over BPF Schilders. Misschien bent u het oneens met een beslissing die is genomen over uw pensioen. Heeft u een klacht? Dan kunt u contact opnemen met de klantenservice of het schriftelijk aan ons doorgeven.

Uw klacht verbetert onze dienstverlening

Wij voeren continue verbeteringen door in onze dienstverlening. Met die verbeteringen en onze manier van communiceren proberen we het aantal klachten te beperken. Heeft u toch een klacht? Dan hopen wij deze onderling en naar tevredenheid af te handelen.

Hoe dient u een klacht in?

De klachtenprocedure in drie stappen. Bekijk de infographic of lees de drie stappen in het uitklapmenu.

Stap 1: U dient uw klacht in

U kunt uw klacht op vier manieren indienen:

 1. Website:
  1.a Online klachtformulier
  1.b. Live chat met de klantenservice
 2. E-mail: info@bpfschilders.nl
 3. Telefoon: 030-277 56 00
 4. Post:
  Klachtenadministratie BPF Schilders
  Postbus 702
  3700 AS Zeist

Omschrijf zo goed mogelijk waar u niet tevreden over bent.

Stap 2: Wij behandelen uw klacht

Wij sturen u een schriftelijke ontvangstbevestiging zodra wij uw klacht hebben ontvangen. Daarna nemen we uw klacht in behandeling.

Stap 3: U ontvangt onze beslissing

Uw klacht wordt binnen 10 dagen na ontvangst afgehandeld. U ontvangt onze beslissing over uw klacht schriftelijk, voorzien van een onderbouwing.

Bent u het niet eens met onze beslissing?
Dan kunt u het beklag voorleggen aan het bestuur van BPF Schilders.

In Bijlage 5 en 6 van het pensioenreglement vindt u de klachtenprocedure. Hierin staat beschreven hoe u uw klacht kunt indienen, wat uw rechten zijn en hoe wij uw klacht behandelen.


Hoe legt u uw beklag voor aan het bestuur?

Bent u het niet eens met onze beslissing over uw klacht? Dan kunt u uw beklag voorleggen aan het bestuur  van BPF Schilders. Bent u het ook niet eens met de beslissing van het bestuur en heeft u de volledige klachtenprocedure doorlopen? Dan kunt u contact opnemen met de Ombudsman Pensioenen.